Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Şahin ŞİMŞEK

Şahin ŞİMŞEK

MERCEK

Bir hain alana bir bedava

Değerli okurlarım geçenlerde bir WEB sitesi tasarımcısı bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Sohbet esnasında bana yeni bir projesinden bahsediyordu. Bir satış sitesi hazırlayacağını bu sitede Türkiye'deki tüm vatan  hainlerinin listesini ve özelliklerini bütün detaylarıyla sitede yayınlayacağını söylüyordu. Bende ciddi ciddi dinliyordum. Arkadaşıma sordum peki bu hainleri sitende paylaşıp ne yapmağa çalışacaksın. Bana abi bunları satacağım. Hatta kampanya yapacağım bir alana bir bedava diye! İnan bir hafta içerisinde hepsine gerek yurt içinden gerek yurt dışından siparişler gelir. Bende hem para kazanacağım hem de Türkiye'yi bütün hainlerden temizlemiş olurum.

 Bu sohbeti yaptığım arkadaşım tabiki kara mizah gırgır şamata yapıyordu ama beni bayağı bi düşündürdü. Bu  arkadaşım projesinin ciddi bir  şekilde tanıtımını yaparsa rağbet göreceğine inanıyorum. Öyle ya güzel ülkemizde sanki hain üretme fabrikaları var. Sanki hain üreme mezbahaları var. Sanki hain ekme meraları var. Vay arkadaş vay bu kadar mayası bozuk mankurtları dünyanın hiç bir ülkesinde bulamazsınız. Ama bizim ülkemiz Allah vergisi bereketli bir ülke olunca istemediğin kadar hainide bol, vatanseveri de bolca vardır. Hainlerin alıcısıda bolca bulunur. Ama vatanseverleri satın almağı bırakın tırnağını dahi satın alamazlar.

Hainlik  maya bozukluğundan kaynaklanmaktadır. Bir insanın mayası bozuksa ne yaparsan yap o insana vatan, millet, bayrak, din ahlak, manevi değerleri aşılıyamazsınız. Onların beyinleri kokuşmuş, vicdanları körelmiş, kalpleri kararmış birer yaratıktan farkları yoktur. Cenabı Allah bile bu tür insanları lanetlemiştir. Hatta bu tür hainler için aklıma gelen bir ayet mealini size aktarayım.

Muhammed suresi 35 ayetinde mealen; İşte bunlar var ya; Allah onları lanetleyip (hidayetlerini karartmış), böylece (kulaklarını) sağırlaştırmış ve basiret (göz)lerini de kör edip kapatmıştır. Ayette açık açık tarif edilen bu tür insanlardan ülkemizde istemediğiniz kadar var. Bu tür insanlar artık Allah'ın lanetine ve gazabına uğramış kişilerdir. Bütün dünya bir araya gelse bu tür mahlukatların düzelmesi doğru yola döndürülmesi imkansızdır. Sebebi Allah gözlerini kör etmiş, kalplerini mühürlemiş, kulaklarını sağırlaştırmış. Gözleri var ama görmezler, kulakları var ama duymazlar, kalpleri var ama his etmezler." Rabbim ülkemizi bu tür mahlukatların şerrinden muhafaza eylesin. Bir insanda vatan sevgisi yoksa, bayrak sevgisi yoksa insan sevgisi yoksa vatanını da satar kendini de satar. Arkadaşım çok güzel bir proje hazırlamış. Bizde vatan haini gırla arkadaşım sermaye bulmada zorlanmayacak. Bir vatan haini alana bir tanede bedava kampanyası süper bir fikir, hatta birde şehitlerimizin hatırına bir vatan haini alana 2 hain bedava derse yok satar.

Sipariş verecek olan ilk ülkelerin başında ABD, Almanya, Fransa bu üç ülkenin şimdiden garantisini verebilirim. Çünkü hainlerin toplanma merkezleri bu ülkelerdir. İlk sipariş ABD'den gelir. Ardından, Almanya, Fransa ve daha bir çok ülke sıraya gireceğine inanıyorum. Ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba bu arkadaşımın projesine bendemi ortak olsam. Galiba arkadaşımla bu projeyi masaya yatırıp bir an önce hayata geçirmeliyiz. Hatta toptan fiyatlarını çok makul tutarsak mesela (1 Dolar) dersek perakendeden çok toptan satış yapacağımıza inanıyorum. Nasılsa ülkemizde hain çok yurt dışında da bu hainlerin alıcısıda çok fazla zaten fiyatlarıda bedava 1 dolarcık yok satarız.

Değerli okurlarım bu haftaki yazım belki bazılarına gırgır şamata kara mizah olarak gelebilir ama şunuda unutmayalım her şakanın ardında gizli bir gerçeklik payı vardır. Bizim ülkemizin üç etrafı denizlerle çevrili dört etrafı hainlerle doludur. Buna rağmen Rabbim ülkemizi bu tür hainlerin şerrinden muhafaza edip koruyor.

Kalın sağlıcakla

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları