Bir devrin sonu! Google Chrome bu cihazlardan desteğini kesiyor

Bir devrin sonu! Google Chrome bu cihazlardan desteğini kesiyor
Dünyanın en çok kullanıcıya sahip tarayıcısı olan Google Chrome, bir Android sürümünden daha desteğini çekiyor. İşte detaylar...

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre; Popüler uygulamalar, eski işletim sistemlerine yönelik desteklerini çekmeye devam ediyor.

Google Android Uygulamaların Kullanıcı Davranışı İzlemesini Kısıtlayacak!

Bir süre önce WhatsApp onlarca modelden çekildiğini açıklamıştı. Google Chrome’dan gelen son açıklama ise Android 7 (Nougat) sürümünün artık desteklenmeyeceği belirtildi.

Android 7.0 Nougat Özellikleri ve Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Tamindir

ANDROİD 7 (NOUGAT) İÇİN GOOGLE CHROME DESTEĞİ SONLANIYOR

Google, Chrome’un gelecek sürümünün Android 7.0 Nougat’ı destekleyen son sürüm olacağını açıkladı. Android’in en popüler eski sürümlerinden biri olan Nougat için 5 yılı aşkın süredir devam eden güncellemenin sona ereceğini ifade etti.

Définition | Android

Aralık ayında yayınlanması planlanan Chrome 120, artık Android 7.0 Nougat çalıştıran cihazlara yüklenmeyecek veya güncelleme almayacak. Şu anki Chrome 119 ise işletim sistemiyle uyumlu son sürüm olacak.

Android 10 için son tarih verildi - Son Dakika Teknoloji Haberleri | NTV Haber

Android 7.0 Nougat ilk olarak 2016 yılında Pixel telefonlarla birlikte piyasaya sürülmüştü. Çoklu pencere, çoklu görev ve dosya sistemi optimizasyonları gibi birçok yenilik getirmiş olsa da, kullanımı son yıllarda önemli ölçüde azaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum