Bir anda cinsiyetiniz değişebilir 'Bu oyun şeytanın bile aklına gelmez

Bir anda cinsiyetiniz değişebilir 'Bu oyun şeytanın bile aklına gelmez
Kimsenin aklına gelmeyecek bir oyunla arkadaşının sevgilisini çalmaya çalıştı.

ABD'li punk müzik grubu Llorona, bir skandala imza attı. Grubun solisti, nişanlısına aşık olan ve onu çalmak için şoke edici bir planı hayata geçirdi.

Nashville eyaletinde kurulan Llorona, müzik dünyasına sadece şarkılarıyla değil, yaşadıkları trajediyle de damgasını vurdu.

Grubun Instagram hesabından yapılan paylaşımla ortaya çıkan skandal, birçok kişiyi şaşkına çevirdi. Solist Diego'nun, grup vokalistinin nişanlısını kendine çekmek için, nişanlısının vitaminlerinin içine östrojen hapları karıştırdığı açıklandı.

Olayı, Diego'nun nişanlısına karşı saplantılı bir ilgi beslediği ve onu elde etmek için çaresiz bir plana başvurdu. Diego, vokalist Sixx'in nişanlısına duyduğu takıntıyı gizlice vitamin tabletlerinin içine östrojen hapları ekleyerek gerçekleştirmeye çalıştı.

ekran-goruntusu-2024-03-09-133410.png

Bu, Sixx'i zorla "trans" yapmaya yönelik bir çaba olarak değerlendirildi.

Bu olayın ardından, Sixx'in yaşadığı sağlık sorunları ve grup içindeki güven bunalımı nedeniyle grup dağıldı.

Sixx, östrojenin vücudunda yarattığı olumsuz etkilerle mücadele ederken, gruptaki diğer üyeler de yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşadılar.

Bu trajik olay, müzik dünyasında birçok tartışmayı da beraberinde getirdi ve Llorona'nın adı, artık unutulmayacak bir skandalın simgesi olarak anılmaya başlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.