Beylikdüzü'nde silahlı saldırı

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı
Beylikdüzü'nde bir motosikletli şüpheli, alacak verecek meselesi yüzünden bir kişiye silahlı bir saldırı düzenledi. Güvenlik kamerasına yansıyan bu olayda şahıs yaralanırken, şüpheli polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

3 Mart'ta İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'ndeki Adnan Kahveci Mahallesi'nde bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis incelemeleri sonucunda, şüphelinin motosikletle olay yerine geldiği ve saldırıyı gerçekleştirdikten sonra bölgeden ayrıldığı belirlendi. Ekipler, şüphelinin kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve kimliği tespit edildi.

Şüpheli A.G.'nin yakalanması için belirlenen iş yeri ve ikamet adreslerine 5 Mart'ta operasyon düzenlendi ve sonuçta şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise 4 parça halinde 28 gram esrar maddesi, 1 ruhsatsız tabanca ve 4 adet 7.65 mm fişek ele geçirildi. Şüphelinin sorgusunda, silahlı saldırının nedeninin alacak verecek meselesi olduğu ortaya çıktı. Yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.