Berfu Yenenler’in Gupse Özay ile ilgili sözleri gündem oldu 'İzleyenler şaşkınlığını gizleyemedi'

Berfu Yenenler’in Gupse Özay ile ilgili sözleri gündem oldu 'İzleyenler şaşkınlığını gizleyemedi'
YouTube üzerinden yeni bir şov programı sunmaya başlayan Berfu Yenenler’in Gupse Özay için söylediği ‘Cana yakın gözüküyorsun ama asosyalsin’ sözleri büyük yankı uyandırdı.

“Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri” adlı YouTube yayınına başlayan ünlü isim Berfu Yenenler, Gupse Özay için öyle şeyler söyledi ki, izleyenler şoke oldu.

Programının yeni bölümünde Gupse Özay’ı konuk alan Berfu Yenenler, eğlenceyi yakalamak için ilginç sorularla dikkat çekti. Oyuncu Gupse Özay’a sorduğu sorular izleyenleri şaşkına çevirse de Yenenler’in ifadelerine Özay’dan kahkahalı yanıtlar geldi.

berfu1.jpg

“AŞIRI SAMİMİ VE CANA YAKIN GÖZÜKÜYORSUN AMA…”

Kısa sürede çok sayıda izleyici kitlesine ulaşan Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri, yeni bölümüyle kahkahaların havada uçuşmasına neden oldu. Ünlüler dünyasının dikkat çekici ismi Berfu Yenenler’in sunuculuğunu yaptığı programın konuğu Gupse Özay oldu.

Özay, Yenenler’in sorduğu sorulara verdiği samimi cevaplarla sempatikliğini konuşturdu. Asosyalliğiyle ilgili gelen soru, Özay’ı kahkahaya boğdu.

Yenenler, “Seni tanımadan önce dışarıdan aşırı neşeli, samimi ve inanılmaz derece canayakın gözüküyorsun ama içeriden asosyalsin” ifadelerini kullandı ve Özay’ın kimseyle görüşmek istemediğini, dışarı çıkmak istemediğini belirtti. Bu ifadeleri gülerek onaylayan Özay, “Şu an burada oluşum Berfu’ya aşık oluşumdan” ifadelerini kullandı.

berfu2.jpg

“DÜĞÜNÜNÜZE ÇAĞIRIRSANIZ GELMEM”

Gupse Özay, Yenenler’in ifadelerine açıklama getirdi. “İnsan sevmiyor değilim, üşeniyorum, yoruluyorum” diyen Özay, giyinip hazırlanmanın kendisine nasıl zor geldiğini samimi bir şekilde anlattı.

Özay, gülümseyerek ifade ettiği düşüncelerine “biriniz düğününüze çağırsanız gelmem” sözlerini ekleyerek izleyenleri kahkahalar içinde bıraktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.