Bedava akaryakıt verilecek! Kaçırmayın

Bedava akaryakıt verilecek! Kaçırmayın
Petrol Ofisi araç sahipleri için yeni bir kampanya duyurdu. Akaryakıt alacak olan herkese, ekstra 250 TL karşılıksız destek verilecek böylece sürücüler ücretsiz akaryakıt alabilecekler.

Akaryakıt masraflarını azaltmak isteyen araç sahipleri için Petrol Ofisi'nden güzel haber geldi. Petrol Ofisi, duyurduğu kampanya ile araç sahiplerine karşılıksız olarak 250 TL destek sunacağını açıkladı. Kampanyaya katılan ve belirlenen şartları yerine getiren araç sahiplerine akaryakıt harcamalarında 250 TL destek sağlanacaktır. İşte detaylar...

Petrol Ofisi tarafından duyurulan kampanya kapsamında, araç sahipleri Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak kendilerine en uygun kampanyayı seçebilecekler. Bu sayede yapacakları yakıt alışverişlerinde hediye yakıt tutarını kendileri belirleme imkanı elde edecekler. Kampanya 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olup, Petrol Ofisi tarafından 250 TL destek sunulacaktır.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 16 Haziran - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolmaları gerekmektedir. Kayıt sonrasında müşteriler istedikleri kampanyayı seçmeli ve kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi oldukları Petrol Ofisi istasyonlarından, uygulamaya kaydedilen plaka bilgisi veya Positive Card aracılığıyla yakıt alışverişi yapmalıdır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Müşteriler, kampanya dahilinde tek seferde yapacakları dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 100 TL veya dördüncü 1.000 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 250 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarını seçebilirler. Petrol Ofisi'nin "Kampanyanızı seçin, 250 TL'ye varan puan kazanın" kampanyasından faydalanmak isteyenlerin Petrol Ofisi mobil uygulamasına Positive Card bilgilerini yüklemeleri ve ardından uygun kampanyayı seçerek "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları gerekmektedir.

KAMPANYA DETAYLARI

Petrol Ofisi tarafından sunulan kampanya dahilinde müşteriler en fazla 250 TL değerinde hediye yakıt kazanma fırsatına sahip olacaklardır. Kampanya şartlarının yerine getirilmesi durumunda kazanılan puanlar, 24 saat içinde yüklenecek ve 16 Ağustos tarihine kadar Positive Card üyesi olduğunuz Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabilecektir. Kampanyada 100 Positive Puan, 1 TL yakıt değerine denk gelmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.