Bayern Münih'i tek başına devirmişti! Fenerbahçe'ye 4 milyon euro

Bayern Münih'i tek başına devirmişti! Fenerbahçe'ye 4 milyon euro
Fenerbahçe'den Augsburg'a kiralık olarak giden Mergim Berisha için Bundesliga ekibi 4 milyon euro'yu masanın üstüne koydu.

Fenerbahçe''nin geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği Mergim Berisha, Sarı-Lacivertlilerde beklentilerin oldukça altında kalmıştı. Yeni sezon öncesi Augsburg''a kiralanan Mergim Berisha, Bundesliga''da adeta göz dolduruyor.

AUGSBURG BERİSHA''NIN TAPUSUNU ALIYOR

Augsburg''un en önemli hücum silahı haline gelen Mergim Berisha, attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının kümede kalma savaşına büyük katkı veriyor. Geçtiğimiz günlerde "Fenerbahçe''de mutlu değildim" açıklaması yapan Mergim Berisha, Almanya''da temelli kalmaya hazırlanıyor.

4 MİLYON EURO VERDİLER

Öyle ki Mergim Berisha''yı 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralayan Augsburg, oyuncunun opsiyonunu kullanma kararı aldı. Buna göre Alman ekibi sezon sonunda Mergim Berisha''nın tapusunu alacak ve Fenerbahçe''ye 4 milyon euro ödeyecek.

BAYERN MÜNİH''İ TEK BAŞINA YIKMIŞTI

Bundesliga''da bu sezon 10 maça çıkan ve 3 gol, 4 asistlik performans sergileyen Mergim Berisha, Fenerbahçe''de 32 karşılaşmada boy gösterdi ve 8 gol, 3 asistlik katkı verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.