Başvuru yapana 3 ay boyunca hediye

Başvuru yapana 3 ay boyunca hediye
DenizBank kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine 300 TL indirim yapacağını duyurdu.

Denizbank resmi internet adresi üzerinden yayımlanan son kampanya haberine göre 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Denizbank kredi kartı başvurusu yapan vatandaşlara 300 TL’ye varan indirim hediye edeceğini duyurdu.

Denizbank resmi internet üzerinden kampanyayı şöyle duyurdu:

“Denizbank kredi kartına başvurun, 300 TL’ye varan indirim kazanın! Kredi kartınızla yapacağınız harcamalarınızda 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim kazanmak için siz de hemen Denizbank kredi kartına başvurabilirsiniz”

Denizbank’ın sunduğu bu kampanyadan, MobilDeniz, Denizbank.com, Denizkartım, İnternet Bankacılığı, İletişim Merkezi ve SMS ile ilk bireysel kredi kartı başvurusu yapacak olan müşterilerin faydalanabileceği belirtildi.

Kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerli olacak

Business kartlar, Banka kartı, Ek kartlar, Net Kart satışlarının dahil edilmediği açıklandı.

Müşterilerin yeni kredi kartı ile mayıs, haziran, temmuz aylarında internet üzerinden yapacakları işlemlerinin azami yarısı (yüzde 50) olacak şekild ayda azami 100 TL, 3 ay boyunca da 300 TL indirim kazanma şansı sunuluyor.

Kampanyadan sadece internet alışverişlerinde ödüle tabi olduğu ve fiziksel POS işlemleri, nakit avans, bonus kullanımlarının kampanyaya dahil edilmediği duyuruldu.

Kampanya katılımlı olmadığı ve sadece bildirilen kanallar üzerinden yapılacak olan başvurusu onaylanan kredi kartlarının kampanyaya otomatik bir şekilde dahil edilecek

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.