Başvuran 1000 TL kazanıyor

Başvuran 1000 TL kazanıyor
Garanti Bankası ilk kez müşteri olan vatandaşlara kampanyasını duyurdu.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Bankalar vatandaşları müşterisi yapmak için çeşitli kampanyalar duyurmaya devam ediyor.

Yeni kampanyasını duyuran Garanti Bankası, ilk kez müşterisi olanlara 1000 TL bonus kazanma fırsatı veriyor.

Resmi internet sitesinden paylaşılan duyuruda, şubeye gitmeden mobil üzerinden banka müşterisi olanlara bireysel kredi kartı başvurusu yapıp, başvuru onaylandığında 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus kazandırıyor.

1-30 Haziran tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşteriler, bu kampanyadan 20 Temmuz'a kadar faydalanabilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI

- Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
- Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
- Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.
- Kampanyaya sanal kartlar dahildir.
- 1-30 Haziran tarihleri arasında kazanılan bonuslar 27 Temmuz – 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. - Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar 28 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır.
- 1-31 Mayıs tarihleri arasında kazanılan bonuslar 27 Haziran – 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar 28 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.
- Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
- Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
- Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
- Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.
- Garanti BBVA kampanyada değişiklik yapma ve dilediği zaman sona erdirme hakkını saklı tutar.
- Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olduktan sonra garantibbva.com.tr, mobil, internet, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr kredi kartı başvurusu yapan ve önce bonus.com.tr’den kredi kartına başvurmuş sonrasında Garanti BBVA Mobil’den bankamız müşterisi olan kişiler

asfdaswdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.