Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehmet Eyüp Yardımcı

Mehmet Eyüp Yardımcı

Yazar

Başarısızlığın Ödülü

 

Adı "Özerk" kendisi siyasetin elemanı haline gelmiş TFF'nin her aldığı karar, yaptığı uygulama maalesef futbolu daha da çok kaosa sürüklemektedir.

Tüm bu icraatlara ses çıkarmayan sadece işin başarısızlık yüzü ortaya çıktığında en büyük gelir kaynağı olan taraftarın sırtını sıvazlayıp, gazını almak için yapılan hakem eksenli açıklamalar en son futbolu, bu sezonun tescil edilmemesi konusuna getirdi.

Malatyaspor başkanı baktı ki! Ligin dibinden takımını kurtarmak imkânsız hâle geldi, taraftar ayaklandı, tepkiler çığ gibi büyüyor, eh! Herkesin karşısına çıkıp; biz yanlış bir kadro yapılanmasına gittik, yaptığımız işlerde başarısız olduk diyemeyeceği için, topu şöyle bir göğsünde yumuşatıp, arkasına taraftarıda katıp "görevden alınan hakemler" üzerinden bu lig tescil edilemez, UEFA'ya gidip şikayet edeceğim dedi.

Türk futbolunda sahadaki kalite yerle bir vaziyette, yayın ihalesinde keşmekeşlik ortada ve bunların tek sebebi, bu işlerin bir türlü düzenlememesinin ana kaynağı bugün futbolun yönetim kademesinde bulunanlardır.

Futbolumuz, borç içindedir ve yakında beklenen o şey olacaktır yani kulüpler üç kuruşa satılacaktır.

Kime? Kaça? ve hangi şartlarda? Cevabını yaşayarak anlayacağız, her zamanki gibi...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları