Başarılı oyuncu 'Aşk Taktikleri'ni' topa tuttu!

Başarılı oyuncu 'Aşk Taktikleri'ni' topa tuttu!
'Hudutsuz Sevda' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Esra Dermancıoğlu, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı 'Aşk Taktikleri 2' filmini topa tuttu.

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı FOX’un yeni dizisi ‘Hudutsuz Sevda’ ile ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrülünde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmini sert sözlerle eleştirdi.

''Fatmagül'ün Suçu Ne'' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu izlediği filmin ardından 7 dakikalık bir video paylaştı. Ülkemizde sadece 20 ve 27 yaş aralığındaki gençlerin yer aldığını dile getiren oyuncu, 40 yaş ve üstü insanların yok sayıldığı dile getirdi.

İşte Dermancıoğlu'nun o açıklamaları:

''Aşk Taktikleri diye işler yapılıyor. Ne aşk taktiği, hangi taktik? Eski onlar, bitti gitti. Amerika’da onu 200 yıl evvel yaptılar. Amerika o filmi 2. Dünya Savaşı’nda yaptı. Öyle bir şey yok, kimsenin taktik maktik yaptığı yok. Yapımcılar Türkiye’de 50 yaş üzeri bir hikâye konulduğu zaman izlenmeyeceğini zannediyorlar ama babalar gibi seyredilir.

HERKES ZOMBİ, HERKES MEZAR ALTINDA

Çünkü biz 40 ve 50’lerinde olanlar aşk yaşıyoruz, hâlâ aktif konuşuyoruz. Beynimiz çalışıyor, Alzheimer olmuyorsun 40’tan sonra… Biz durmadan 20 ve 27 yaş arasının defilesini seyrediyoruz. İnsan bir sorguluyor. Orta yaş diye bir şey var… Bunların hayatı var, sanki 27’den sonra ülkede herkes zombi, herkes mezar altında… Kimse hiçbir şey yaşamıyor. Bir tek 20 ile 27 yemek yiyor, aşk yaşıyor. Delireceğim, böyle bir şey olamaz…”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.