Barcelona'dan Arda Güler'e yakın takip

Barcelona'dan Arda Güler'e yakın takip
Som I Serem FCB'nin haberine göre; İspanyol devi Barcelona, F.Bahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in gelişimini yakından takip ediyor. 17 yaşındaki orta saha ile Avrupa'nın başka takımları da ilgileniyor.

Fenerbahçe''nin genç yeteneği Arda Güler için İspanya''dan müthiş bir iddia geldi. İspanyol basınında da geniş yer bulan Som I Serem FCB''nin haberine göre; kadro yapılanmasını önümüzdeki sezonda sürdürmek isteyen Barcelona, Sarı-Lacivertliler''in genç yeteneği Arda''nın gelişimini yakından takip ediyor. Yaz transfer döneminde F.Bahçe''ye 17 yaşındaki orta saha için Dortmund 22.5 milyon euro, Ajax 17 milyon euro teklif etti. Sarı-Lacivertliler, bu iki teklifi de geri çevirdi.

G.BİRLİĞİ YÜZDE 20 PAY ALACAK

Arda Güler''in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. Sarı-Lacivertliler, Arda''yı 2019 yılında Gençlerbirliği''nden kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe genç oyuncunun olası satışından Ankara ekibine yüzde 20 pay verecek. Yönetim, bu payı G.Birliği''nden almayı hedefliyor. Ankara temsilcisi, yüzde 20''lik pay için 2.5 milyon euro istiyor. F.Bahçe''nin önerdiği rakam ise 1.3 milyon euro. Görüşmeler devam ediyor. Arda Güler''in güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.