Bankaya başvurana 7 bin 500 TL ödeme yapılacak

Bankaya başvurana 7 bin 500 TL ödeme yapılacak
Garanti Bankası emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. Yeni güncellenen rakamlar vatandaşın ilgisini çekiyor.

Emekli promosyon ödemelerinde son hız devam eden güncellemeler haziran ayı ile birlikte duyuruldu. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile güncel promosyonlar emekli vatandaşların dikkatini çekiyor.

Garanti BBVA emekli promosyon 2023 maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.

PROMOSYON DETAYLARI

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.

Bankadan 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasının yanında ek kartı ile 500 TL’lik harcama yapan emekli müşterilere de 1000 TL’lik bonus fırsatı sunuluyor. Toplamda 8 bin 500 TL’ye varan ödüllü nakit promosyon ödemesi yapılacaktır. Emekli promosyon kampanyası ile ilgili tüm bilgilere Garanti BBVA resmi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.