Bankalardan borcu olanları rahatlatacak haber

Bankalardan borcu olanları rahatlatacak haber
Borcu olanları rahatlatacak bir haber geldi. Akbank ve ING borç yapılandırma fırsatı sunuyor.

Bankalardan borcu olanları rahatlatacak haber

Akbank ve ING borç kapatma seçenekleri sunuyor. Ayrıcalıklı oranlardan yararlanarak bankalara borcu olanlara yeniden yapılandırma fırsatı sunuluyor. Kredi kartı veya kredi borçları için ayrı ayrı iki bankadan kullandırılacak kredilerin geri ödeme planlarının da bütçeye uygun şekilde yapılması sağlanabiliyor.

Takvim’de yer alan bilgilere göre, borçlarını ödemekte zorlananlar için uygun oranlarla borç kapatma kredisi sağlayan ING Bank, %1,74'ten başlayan avantajlı faiz oranları ile Kredi Borç Transferi imkanı sunuyor.  Kredi borçlarını ING'ye taşımak suretiyle avantajlı faiz oranlarından yararlanacak kişilerin bu borçlarını çok daha rahat bir ödeme planı ile kapatmaları ve uygun vadelerle taksitlendirmeleri sağlanacak.

31 Mart 2022 tarihine kadar 3 ay erteleme fırsatından yararlanmak isteyenlerin 36 ay seçeneği ile erteleme kapsamında 33 ay vade üzerinden ödeme planları oluşturulmaktadır.

Akbank ise Taksitli Borç Transferi seçeneğini sunuyor. Biriken borçlarını söz konusu kampanya ile Axess'e taşıyanlar borçlarını en uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile ödeyebilecekler.

200 TL'den 20.000 TL'ye kadar olan taksitli borç transferi miktarı kapsamında, 12 ay vade ve %1,80 faiz oranları uygulanmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.