Bahçeşehir'de drift atan sürücü ceza yağmuruna tutuldu

Bahçeşehir'de drift atan sürücü ceza yağmuruna tutuldu
Bahçeşehir 1. Cadde üzerinde 23 Şubat günü gerçekleşen olayda bir sürücü, aracıyla drift yaparken cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Bu anlar, kayıt altına alındıktan sonra sosyal medyada paylaşıldı. Görüntünün hızla yayılması üzerine polis ekipleri harekete geçerek soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda sürücünün kimliği belirlendi ve 34 BHK 178 plakalı araç sürücüsü Zafer B. gözaltına alındı.

Zafer B., yapılan incelemeler sonucunda çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kaldı. "Drift yapmak" suçundan 20 bin 342 TL, "yetersiz ehliyet" suçundan 4 bin 64 TL, araç sahibine "kullandırmak" suçundan 4 bin 64 TL, "film cam" suçundan 951 TL, "yönetmelikte belirtilen nitelik ve ölçülerde plaka takmamak" suçundan bin 671 TL, "mevzuata aykırı çakarlı tertibatı kullanmak" suçundan 4 bin 64 TL, araç sahibine "mevzuata aykırı ışık donanımı takmak kullandırmak" suçundan 4 bin 64 TL olmak üzere toplamda 39 bin 220 TL trafik idari para cezası kesildi. Ayrıca sürücü Zafer B.'nin sürücü belgesi, 60 gün süreyle geçici olarak iptal edildi.

Bu olayın yanı sıra Zafer B., "ulaşım araçlarını kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde kullanmak" suçundan adli işlemlerin yapılabilmesi için Bahçeşehir Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

aw152381-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.