Bahar ve Nihal Candan’ın babasından beklenmedik hamle 'Muhalif ünlüleri hedef almıştı'

Bahar ve Nihal Candan’ın babasından beklenmedik hamle 'Muhalif ünlüleri hedef almıştı'
Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma iddiasıyla önce gözaltına alınan daha sonra tutuklanmalarına karar verilen Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin babası Hakan Candan, muhalif isimleri hedef aldığı sosyal medya hesabını kapattı.

Moda yarışması programında ün kazanan, sosyal medya fenomenliği ile kariyerlerini sürdüren medyatik Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklandı. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen tutuklama sırasında Nihal Candan gözyaşlarına boğulurken, Bahar Candan “gerçek suçlular dışarıda” ifadelerini kullanmış, tutuklanmalarına tepki göstermişti.

İki kardeşin Ak Partili babaları Hakan Candan’ınsa çok konuşulan sosyal medya hesabını kapattığı dikkatleri çekti. Candan kardeşlerin babası, profilini kapatarak yaptığı son hamleyle gündeme geldi.

ŞARKICI GÜLŞEN’İN TUTUKLANMASINI İSTEMİŞTİ

Nihal ve Bahar Candan’ın babası Hakan Candan, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Karaman Belediye Başkanı aday adaylığını koymuş, ancak aday gösterilmemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı övdüğü paylaşımlarla gündem olan Candan’ın sosyal medya üzerinden muhalif ünlülere yaptığı eleştirilerse dozunu kaçırmıştı.

Şarkıcı Gülşen’in yargılandığı dava ile ilgili paylaşımlar yapan Candan, ünlü şarkıcının tutuklanması için çağrıda bulunduğu dikkatleri çekmişti. Candan, aynı zamanda oyuncu Merve Dizdar’ı hedef alan paylaşımları da sosyal medya hesabı üzerinden yapmıştı. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Hakan Candan, kızlarının tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından eleştirilen sosyal medya hesabını kapattı.

İşte Hakan Candan’ın bazı paylaşımları:

hakan1.jpg

hakan2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum