Babala Tv yayınında çıkan kavgayla ilgili Oğuzhan Uğur'dan açıklama

Babala Tv yayınında çıkan kavgayla ilgili Oğuzhan Uğur'dan açıklama
Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavga ile ilgili, "Biz, milyonların izlediği ve bildiğin gibi Fransızların, Almanların, Rusların gelip röportaj yaptığı bir dönemde ben bizim ülkemizdeki gençlerin birbirine bu kadar saçma salak başlıklarla girmesini yayınlayamazdım. O yüzden de yayınlamama kararı aldım son gün. O bölümü siyah ekranda vereceğiz” dedi.

Babala TV''nin kurucusu Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan''ın katıldığı programda yaşanan kavga ile ilgili, "Biz, milyonların izlediği ve bildiğin gibi Fransızların, Almanların, Rusların gelip röportaj yaptığı bir dönemde ben bizim ülkemizdeki gençlerin birbirine bu kadar saçma salak başlıklarla girmesini yayınlayamazdım. O yüzden de yayınlamama kararı aldım son gün. O bölümü siyah ekranda vereceğiz” dedi.

Özlem Gürses''in YouTube kanalına konuk olan Uğur, Babala TV''de sunduğu Açık Mikrofon''un son bölümünde yaşananlara ilişkin konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.