Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Çelen

Durmuş Çelen

EKOPOLİTİK

Ayrımı kim yaptırıyor?

Osman Bayık'a, Öcalan'a gül mü atacağız? Anlaşılır gibi değil. Şehit anaları HDP'nin önünde acılar dinsin diye çaba gösterirken o sırada il binasından çıkan HDP vekili zafer işareti yapıyor. Olmaz bu, olmaz. Yüreğimiz yanarken sana nasıl iyi gözle bakalım?  Elinde bir hançer sürekli arkamızda uygun anı kollarken sana nasıl güveneceğiz, bu şekilde güven olmaz. Güvenebileceğimiz kıvama gel o zaman hoş gelişler ola. Çocuk teröristleri duyunca sıralara niçin vuruyorsunuz yalan mı tüm bunlar? Bak ey vekil senin vekilliğin bu millette geçmez. Bizim için T.C.'nin vekilleri değilsiniz. 50 binin üstünde şehidimiz var neyin peşindesiniz?

Emperyalizmin maşasısınız, uşağın uşağısınız. Siz Kürt değil paralı uşaklarsınız. Hadi ordan.

Bizim coğrafyamızda etnisite yoktur. Her vatandaşımız birinci sınıftır. Merhum Özal, Cumhurbaşkanımız Kürt kökenlidir, bir dönemin İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Kürt'tür, yüzlerce binlerce sayabiliriz. Bu ayrımı kim yapıyor veya yaptırıyor, elbette coğrafyayı değiştirme gayretinde olanlar. Yüce Meclisin işgalci vekilleri gibisiniz. Türk Milletini temsil etmiyorsunuz, rahat durun. İktidarla sorununuz varsa siyaset yapın ama millete tepeden bakmayın, tehdit etmeyin. İktidar bugün var yarın yok, bizim için önemli olan "Millet için Devlet" ilkemizde devleti güçlü kılmaktır. İktidar Kızıl Elmayı daha yeni okumaya başladı. Şimdilerde telaffuz ediyor. İktidar siyasidir, oryantasyonu geniştir açılımda birlikteydiniz gelsin ihaleler meşru, gayrimeşru... Her şey siz vekillerin arka planında ilerliyordu. Türklerden önce vardık bu coğrafyada safsatasıyla, haddinizi aştınız dediniz ki, efendi biziz. Ne oldu iktidar yolun sonunu gördü açılımdan çark etti. Elin atıyla, silahıyla, adamıyla, artıklarıyla yol alınmaz. Davan ne senin, uşaklık mı? Aklını başına topla, milletin tansiyonunu yükseltme. Vekil mekil dinlemez bu millet gelir meclisin önünde yakana yapışır. Her gün şehit veriyoruz ölmekten mi korkacak bu milletin evladı? Hükümeti eleştir ama PKK-PYD terör örgütünü destekleyici eylem ve söylevlerde bulunma, affetmez bu millet. Devlet, terörün belini kırdı gerçek budur.

İktidar 15 Temmuz sonrası çark etti ve devleti tanıdı. Süreci çok başarılı yönetti, çok çalıştı. Tabii siz sevmezsiniz. Gül atacak değiliz vız gelirsiniz. Eşkıyanın mecliste ne işi var? Baştan hataydı, siyasetin emperyal baskıları sizi şımarttı. Siz işgal ediyorsunuz o koltukları çünkü siz teröristlere hizmet ediyorsunuz. Bu millet kız almış, kız vermiş, evlatlar adam olmuş, torunlar büyümüş, bir millet olmuşuz neyin peşindesiniz? Yüzyıllardır bu coğrafyanın kalkanı kılıcı bu millet. Parti fark etmez. Kim ki Yüce Türk Milletine ve Yüce Kadim Türk devletine ihanet ederse kimliğine bakmaz gök kubbeyi başına geçiririz. Kendini gazeteci sanan bazı yazarlar adamı karalamak için cımbızla bir cümle alır ve onu hain ilan eder. Hainlik yaptığı iştir esasında. Kürt-Türk müretteptir, birdir candır. Davamız millet ancak ayrıştırmaya, bölmeye kalkanlara balyoz vuranın yüreğine eline sağlık diyoruz. İktidarın en iyi yaptığı icraatı terörün belini kırmasıdır. Askerimizi, polisimizi, evlatlarımızı şehit edenlere gül atacak değiliz. "Devlet Ebedi Müddettir" önemli olan güvenliktir. Güvenlik olmadan huzur ve sermaye gelmez bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım hem de hiç. Unutmadık daha dünkü canlı bombaları, Beşiktaş'taki şehitlerimizi, daha dündü her gün yanan canımız her an hatırlatır bize. Türk-Kürt kardeştir. Aksini söyleyen kalleştir!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları