Aydın'da hava ısınıyor

Aydın'da hava ısınıyor
Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Aydın'da, hava sıcaklıklarının yeni hafta itibarıyla mevsim normallerine dönmesi bekleniyor. Tahminlere göre, yeni haftada en yüksek sıcaklık 30 derece civarında olacak.

Aydın'da son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşerken, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'ne göre 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artarak mevsim normallerine dönmesi bekleniyor. 6 Mayıs Pazartesi günü hava sıcaklıklarının en düşük 14, en yüksek 28 derece olacağı ve gün boyunca az bulutlu bir havanın hâkim olacağı tahmin ediliyor. 7 Mayıs Salı günü en düşük 14, en yüksek 30 derece sıcaklık öngörülüyor ve yine az bulutlu bir hava bekleniyor.

8 Mayıs Çarşamba günü ise en düşük 15, en yüksek 30 derece sıcaklıkla parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. 9 Mayıs Perşembe günü sıcaklıkların en düşük 14, en yüksek 29 derece olacağı ve yine parçalı bulutlu havanın hâkim olacağı tahmin ediliyor. Bu hava koşulları, bölgedeki tarımsal faaliyetleri ve günlük yaşamı olumlu etkileyebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.