Aydın uyuşturucu operasyonu '1 tutuklama'

Aydın uyuşturucu operasyonu '1 tutuklama'
Aydın Didim’de polis ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Didim Narkotik Büro Amirliği tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Zehir tacirlerine nefes aldırmayan narkotik ekipleri bir başaralı operasyona daha isimlerini yazdırdı. Y.Y. isimli şüphelinin uyuşturucu madde satışı yapmakla suçlanarak yakalandığı ve yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ile bu maddelerin satışı için kullanılan ekipmanların ele geçirildiği anlaşılıyor. Ayrıca suç geliri olarak değerlendirilen bir miktar para ele geçirdi.

Şüpheli, polis operasyonu sonucu motosikleti ile yakalanmış ve üzerinde, motosikletinde ve ikametinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve bu madde ticaretinde kullanılan eşyalar bulundu.

Diğer yandan, narkotik ekiplerinin başka bir çalışmasında da 7,21 gram esrarın ele geçirildiği ancak şüphelilerin uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldığı belirtilmiş.

Y.Y. adlı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.