Atamaya hak kazanan yedek adaylar belli oldu

Atamaya hak kazanan yedek adaylar belli oldu
Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ayrı tarihte yapılan sözleşmeli personel alımında gerekli belgeleri teslim etmeyen, feragat eden ve kriteri tutmayan adayların yerine yerleştirilen yedek adayların listesini açıkladı.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Bakanlık açıklamada, başvuruları elektronik ortamda 23.01.2023- 12.02.2023 tarihleri ile 17.03.2023- 31.03.2023 tarihleri arasında yapılan iki ayrı sözleşmeli personel alımı ile ilgili olarak duyuruda bulundu.

Duyuruda, iki ayrı sözleşmeli personel alımı ile ilgili olarak atamaya esas belgelerini teslim etmeyen, feragat eden ve kriterleri tutmayan adayların yerine yerleştirilen yedek adayların listeleri yayımlandı.

Duyuruda, yerleştirilen yedek adayların belirtilen belgeleri en geç 01 Ağustos 2023 günü mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunlu olduğu belirtildi. Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır.

kultur1.jpg

kultur-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.