Ata Demirer’den bomba paylaşım 'Tam 12 yıl önce İstanbul’un göbeğine ekmiş'

Ata Demirer’den bomba paylaşım 'Tam 12 yıl önce İstanbul’un göbeğine ekmiş'
Üç yıl aradan sonra yeni gösterisiyle seyirci karşısına çıkmayı planlayan Ata Demirer, sosyal medyadaki samimi paylaşımlarıyla takipçi topluyor. Instagram’da 2,3 milyon takipçisi bulunan ünlü komedyen, bu defa Instagram hikayelerinde paylaştığı bir fotoğrafla takdir topladı.

Başarılı gösterileriyle ve sinema filmleriyle adından söz ettiren Ata Demirer’in özel yaşamı, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Demirer de sık sık samimi paylaşımlar yapıyor. Son olarak yaptığı bir paylaşım şaşırttı ve gülümsetti. Ünlü komedyenin ektiği bir turunç fidanının meyve verdiği ve Cihangir'de yetiştiği görüldü.

114588.jpg

“12 YIL ÖNCE CİHANGİRE EKTİĞİM TURUNÇ”

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, samimi paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Son günlerde sıklıkla yeni başlayacak gösterisiyle ilgili paylaşımlarda bulunan Demirer, bu kez özel bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

i.webp

Şubat ayında Ata Demirer Gazinosu adlı yeni gösterisiyle sahne almaya hazırlanan Demirer, Instagram’ın hikayelerinden bir portakal ağacı paylaşımı yaptı. Ünlü komedyen, paylaştığı fotoğrafın üzerine bir de not düştü. Demirer notta şu ifadeleri kullandı:

“12 yıl önce Cihangir’e ektiğim turunç fidanı. Gülen eden oldu ama… Oluyormuş değil mi?”

Bu gönderisiyle Demirer, bir tohumla ya da fidanla neler olabileceğini de göstermiş oldu. Çevreyle ilgili iyi bir gelişme olan bu durum dikkat çekti.

481213be-eab9-49f6-b523-2415b029d940.jpg

ÇEVRE BİLİNCİNİ İŞARET ETTİ

Ünlü komedyen, çevre bilincini işaret ederek yazdığı notla takdir kazandı. Tam 12 yıl önce ekilen fidandan çıkan ağaç, betonların arasında yükselmesiyle dikkat çekti. Demirer tarafından paylaşılan fotoğrafta ağacım meyve verdiği görülüyor.

s-1b324f37a628400d9f550a76b000fb0d4fede3eb.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.