Askıda simitten karnını doyurdu: Arabalarının sayısı şoke etti!

Askıda simitten karnını doyurdu: Arabalarının sayısı şoke etti!
Türkiye'nin her geçen gün daha da kötüye giden ekonomisine ilişkin yapılan sokak röportajlarının birine konuşan vatandaş, ülke ekonomisinin iyi olduğunu iddia etti. 7 arabasının olduğunu söyleyen kişi, tezat bir açıklamada bulunarak askıda simit alıp yediğini söyledi.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer alan sokak röportajları birbirinden ilginç ve ibretlik görüntülere sahne oluyor. ''Sade Vatandaş'' Youtube kanalının yaptığı bir röportaj da ilginç anlar yaşandı.

Git gide kötüye giden ekonomiyle ilgili vatandaşlara sorular yönelten kanalın röportajı sırasında soru yöneltilen bir vatandaş, ilginç yorumlar yaptı.

İstanbul''un Bakırköy semtinde gerçekleştirilen röportajda mikrofona konuşan adamın videosu sosyal medyada adeta gündem oldu.

"ALLAH DAHA AZINI VERSİN"

Hanımıyla 4 bin lirayla yeterli bir şekilde geçindiğini ve ekonominin çok iyi olduğunu söyleyen adama muhabir "Allah daha azını versin" dedi. Vatandaş ise "Amin" diyerek karşılık verdi.

"Milletin ağladığına bakma" diyerek ekonominin çok iyi olduğunu ifade eden bir vatandaş, 7 tane otomobil sahibi olduğunu belirtti. Aynı kişi, ''askıda simit''ten ücretsiz simit aldığını ve onunla karnını doyurduğunu açıkladı.

Vatandaşın söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen muhabir, adama bu yaptığının kul hakkına girip girmediği sorusunu yöneltti. Muhabire, "Kul hakkı çalma çırpma, sen kul hakkına giriyorsun" diyerek karşılık veren vatandaş, ardından "Küpe takmışsın, sen karı mısın?" diyerek muhabire çıkıştı.

Muhabirin "De ki öyleyim" karşılığına cevapsız kalan adam, ekonominin iyi olmadığın söyleyen ve geçinemeyen tüm vatandaşları yalancılık ve sahtekarlıkla suçlayarak alandan ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.