Asfaltta oltayla balık avladı

Asfaltta oltayla balık avladı
Aşırı yağışın ardından Bartın Irmağı'nın taşması sonucu 3 metre genişliğindeki yol ile gezi yolu sular altında kaldı. Bir vatandaş kaldırımdan asfalta olta atarak balık avladı.

Günlerdir sağanak yağış etkisindeki Bartın'da, yüksek kesimlere yağan karın da erimesi ile Bartın Irmağı taştı. Çağlayan piknik alanı önündeki asfalt yol da taşkınla birlikte sular altında kaldı.

asfalt1.jpg

Balık avlamak için ırmağa gelen bir vatandaş ise sular altında kalan yolu görünce istifini bozmadı. Kaldırımdan asfalta attığı olta ile balık avladı.

Aşırı yağış ve eriyen karlar Bartın Irmağının taşmasına ve Çağlayan piknik alanında yaklaşık 3 metre genişliğindeki asfalt yolun tamamen su altında kalmasına neden oldu. Taşkınla birlikte yol kenarında bulunan ağaçlar ve gezi yolu da sular altında kaldı.

asfalt2.jpg

Yolun su ile dolmasını fırsat bilen Mustafa Köseoğlu adlı vatandaş ise iki oltayı yola atarak balık avına başladı. Suların henüz ulaşmadığı kaldırımdan asfalt yolun üzerine oltasını atan Köseoğlu, yarım kiloya yakın iki balık yakaladı.

asfaltta3.jpg

Balıkların akıntı ile yolun kenarına kadar geldiğini söyleyen Köseoğlu, her seferinde de balık yakalamayı başardığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.