Asayiş operasyonunda 9 şahıs yakalanırken 90 sürücüye ceza verildi

Asayiş operasyonunda 9 şahıs yakalanırken 90 sürücüye ceza verildi
Balıkesir’de polis tarafından il genelinde asayiş ve trafik uygulamaları gerçekleştirildi.

Balıkesir polisinin düzenlediği asayiş, trafik ve huzur uygulamaları kapsamında araması bulunan 9 şüpheli kişi yakalandı, 90 sürücü denetimden geçemeyip 360 bin TL para cezasına çarptırıldı.

aw112609-05.jpg

217 POLİSLE ÇALIŞMA YAPILDI

Dün gece saatlerinde mahalle aralarında gerçekleştirilen caddelerde, sokaklarda, meydanlarda, parklarda, otobüs terminallerinde ve benzeri yerlerde, kısacası şehrin farklı yerlerinde asayiş ve trafik operasyonlarına 88 ekip ve 217 personel katılım sağladı.

aw112609-03.jpg

Yapılan denetimlerde bin 835 kişi sorgulandı. Sorgularda hırsızlık, dolandırıcılık, borç ödeme yükümlülüğünün yerine getirilmemesi, hakaret nedenleriyle birer kişi olmak üzere yoklama kaçağı 5 şahısla birlikte 9 şahıs gözaltına alındı.

Uygulamalar sırasında bir de ruhsatsız tabanca bulunurken, 6 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Bir şahısla ilgili olaraksa “6136 SKM” suçundan adli işlem yapıldı.

aw112609-01.jpg

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Polisler trafik denetimlerini de eşzamanlı olarak yürüttü. Toplamda bin 30 araç ve sürücüsü denetlendi, 90 araç sürücüsü toplam 360 bin 71 lira olmak üzere idari para cezası aldı, 18 araç trafikten men edildi. Bir sürücü ehliyetini kaptırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.