Arda Güler sakatlığı nedeniyle ABD kampından ayrılıyor

Arda Güler sakatlığı nedeniyle ABD kampından ayrılıyor
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler, antrenmanlar sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle İspanyol devinin oynadığı 2 hazırlık maçında forma giyemedi. Real Madrid, yaptığı açıklama ile Arda'nın bu akşam Madrid'e gideceğini ve tedavisine devam edeceğini açıkladı.

Soccer Champions Tour için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Real Madrid'de Arda Güler sakatlandı. İspanyol devinin oynadığı Manchester United ve Milan maçlarının kadrosunda olmasına rağmen forma şansı bulamayan genç yıldız tedavi için kamptan ayrılacak.

Real Madrid, Arda Güler'in menisküs sakatlığı geçirdiğini duyurdu. Takımdan ayrı salonda bireysel antrenman yapan ve tedavi gören genç yıldızın, iyileşmeyince Madrid'e gitmesine karar verildi.

TEDAVİSİ AYLAR SÜREBİLİR

Menisküs sakatlıkları, seviyesine göre değişmekle birlikte 6 ile 12 ay arasında değişen bir tedavi gerektirebiliyor. Arda'nın menisküs sorununda herhangi bir yırtık olup olmadığına yönelik resmi açıklama yapılmazken, genç oyuncu için ileri tetkiklerin Madrid'de yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.