Arazi tartışması nedeniyle muhtar karı koca çifti vurdu

Arazi tartışması nedeniyle muhtar karı koca çifti vurdu
İzmir'in bir ilçesinde yaşanan arazi tartışması kanlı bitti. Eski muhtar, arazisini satmak istemeyen karı-koca çiftine tabancayla ateş etti. Çiftten biri hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.

Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Olay, dün öğle saatlerinde Germiyan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallenin eski muhtarı Ş.K., arazisine giren Bilen Dolma ve eşi E.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.K., yanında getirdiği tabancayla çifte ateş etti.

Açılan ateş sonucu Bilen Dolma olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi E.D. elinden yaralandı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kaçan katil zanlısı Ş.K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan E.D. ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, eski muhtar Ş.K.'yı sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti. Ş.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.