Arabasına binerken silahlı saldırıya uğradı

Arabasına binerken silahlı saldırıya uğradı
Ataşehir'de bir kafe önünde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye götürdü.

İçerenköy Mahallesi'nde, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerindeki bir kafe önünde meydana gelen olay, şok etkisi yarattı. Bir şahsın, otomobiline binmeye çalıştığı sırada kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğramasıyla gerçekleşti. Olay yerine hızla ulaşan polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.

Yaralının durumu ağır olup, polis şu an kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemeler sırasında, tanıklardan Hakan Kaya, yaşanan saldırı anını şu şekilde aktardı: 'Ben dükkanda oturuyordum. Çok göremedim.

1 kişi gelip arabanın kapısını açıp sıkıp gitmiş. Yardıma koştuğumda gördüm, 3 tane kurşun yemişti. 1 tanesi kasık kısmına, 2 tanesi bacaklarına gelmişti. Yaralı aktif olarak konuşuyordu. Bilinci yerindeydi, ama acısı büyüktü caddenin en sakin olduğu sırada oldu. Kimse görmemiş kimin ateş ettiğini geçmiş olsun diyorum.' Bu üzücü olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.