Antalya'da kamyon motosiklete çarptı '1 ölü'

Antalya'da kamyon motosiklete çarptı '1 ölü'
Antalya'da kamyon sürücüsü 15 yaşındaki çocuğun çarptığı motosikletin sürücüsü barmen Tolunay Tatar (30) hayatını kaybetti.

15 yaşındaki K.Ü. yönetimindeki 35 HC 8331 plakalı dev kamyon, sessizce dönen tekerlekleriyle Tolunay Tatar'ın (30) kullandığı 54 AIY 016 plakalı motosiklete ansızın çarptı.

Kazayı görenler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Ancak ne yazık ki, sağlık ekiplerinin çabaları nafileydi. İlk müdahalede, Tolunay Tatar'ın hayatının, o sıcak gecenin sessizliğinde son bulduğu belirlendi. Tatar, Belek'in turizm sularında bir otelde barmenlik yaparken, işten dönüş yolunda, hayatını kaybetti.

Tatar'ın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bu acı dolu hikayenin diğer bir kahramanı olan K.Ü., kamyonu bir ağacın gölgesine bırakıp olay yerinden kaçtı. Ancak vicdanının sesine dayanamayıp, Demircikara Polis Merkezi'ne teslim oldu bir süre sonra.

Kaza, sadece bir anlık bir dalgınlığın değil, bir hayatın sonsuz bir sessizliğe gömülmesinin hikayesi. Şimdi, bu acı dolu kavşakta, yaşamın ve ölümün izleri birbirine karışmışken, yetkililerin soruşturması ise devam ediyor.

aw178821-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.