Antalya'da 170 kişi tutuklandı

Antalya'da 170 kişi tutuklandı
Antalya'da son bir hafta içinde Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirilen operasyonlarda 170 kişi tutuklandı.

Antalya'da son bir hafta içinde Emniyet Müdürlüğü tarafınca, 293 bin 777 kişi üzerinde sorgulama yapıldı. Bu sorgulamalar sonucunda 906 aranan kişi olmak üzere toplamda 2 bin 246 kişi yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 170 kişi ise tutuklandı.

Ayrıca, 255 bin 679 araç ve 10 bin 069 motosiklet incelendi. Bu çalışmalar neticesinde 4 otomobil ve 7 motosikletin çalıntı olduğu tespit edilerek ele geçirildi.

Asayiş birimlerinin çalışmaları kapsamında, özellikle "kasten yaralama, taksirle öldürme, hırsızlık ve cinsel suçlar" gibi olaylara öncelik verildi. Günübirlik konaklama yerlerinde yapılan denetimlerde ise 332 kayıtlı ve 81 kayıtsız tesis olmak üzere toplamda 708 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi. Bu denetimlerde, anlık veri göndermeyen 15 işletmeye "konaklayan kaydı yapmamak" suçundan, 3 şahsa ise "kayıt dışı günübirlik kiralama yaptırmak" suçundan cezai işlem uygulandı.

Yapılan operasyonlar sonucunda 41 adet ateşli silah, 200 adet fişek ve 4 adet kesici alet ele geçirildi. Ayrıca, hırsızlık malzemesi olarak kullanılan 2 bisiklet, 2 cep telefonu ile birlikte çok sayıda gıda, giyim eşyası ve para da ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.