Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 68 personel alacak

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 68 personel alacak
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde çalışacak 67 öğretim üyesi ve 1 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 68 personel alacağını duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Resmi Gazete’de verilen ilanda, akademik birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. 24. ve 26. maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi hükümleri çerçevesinde öğretim üyesi alacak.

67 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Rektörlük, Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Turizm Fakültesi, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu, Tapu Kadastro Yüksekokulu, Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi’nde çeşitli bölümlerde çalışacak toplam 67 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Adayların 15 gün içinde başvurularını yapmaları gerektiği açıklandı.

1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAK

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü ayrıca, 2547 sayılı Kanunun 31.maddesi ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili hükümleri uyarınca Rektörlük biriminde Merkez (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı) bölümünde çalışacak 1 Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Başvurular 10 Temmuz 2023 tarihine sona erecek.

1-001.jpg

2-001.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.