Android'e yeni özellik eklendi

Android'e yeni özellik eklendi
Google’ın yalnızca Android cihazlar için yayınlamış olduğu Mesajlar uygulaması ile yeni özellikler geliyor.

Google’ın yalnızca Android cihazlar için yayınlamış olduğu Mesajlar uygulaması ile yeni özellikler geliyor. 2014’te kullanıma sunulan ve Nisan 2020’de 1 milyar yüklenmeyi aşarak yükleme sayısını bir yıldan kısa bir sürede ikiye katlayan uygulamaya animasyonlu emojiler gelecek.

GOOGLE MESAJLAR İÇİN YENİ ÖZELLİKLER GELİYOR!

Bir twitter üyesinin attığı bir tweet’e göre Google’ın Mesajlar uygulamasına animasyonlu emojiler gelecek. Tweet’teki videoda animasyonlar eklenmiş birçok emoji görülüyor.

fdfd.jpg

Bu özellik, en son Android 13 sürümünde ve Google Mesajlar uygulamasının en son beta sürümünde keşfedildi. Şu an beta sürümünde aktif olan animasyonlu emojileri birçok kullanıcı kullanmak isteyecektir. Ancak Apple kullanıcıları bu özellikten yararlanamayacak. Çünkü uygulamanın bir App Store sürümü yok. Ancak Android kullanıcıları şu an için Beta versiyonuna dahil ise bu özelliği kullanabilir.

Google Mesajlar, SMS/MMS’ye geri dönüşle birlikte Zengin İletişim Hizmetleri (RCS) üzerinden mesajlaşmaya yönelik resmi Google uygulaması haline geldi. Başka bir deyişle, RCS kullanan başka bir Android kullanıcısıyla sohbet ederken okundu veya yazıyor göstergeleri alacaksınız. Ayrıca Yüksek kaliteli görüntüler paylaşabilecek ve uçtan uca şifreleme özelliğinden faydalanabileceksiniz.

KAYNAK: SHİFTDELETE

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.