Altın sahipleri dikkat: İslam Memiş tarih vererek net uyardı​​​​​​​

Altın sahipleri dikkat: İslam Memiş tarih vererek net uyardı​​​​​​​
Altın fiyatlarının rekor fiyata ulaşmasının beraberinde 14 Mayıs seçimleri sonrası piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu oldu. Memiş, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Altın sahipleri ve altın almayı düşünen milyonlarca vatandaş, piyasadaki hareketliliğin seçimler sonrasında nasıl bir seyir haline gireceğini merak ediyor. Konuya ilişkin altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Açıklamalarında seçim gecesine dikkat çeken Memiş, “Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken uyarılarda bulunan Memiş''in paylaşımı şöyle:

“Son iki hafta boyunca piyasalarda algıya dayalı hareket eden, kumar oynayan ve büyük riskler alan yatırımcılar var. Bu yatırımcıların bir kısmı büyük kazançlar elde ederken bir kısmı ise kayıplar yaşayacak. Her ne olursa olsun, suçlu aramak yerine kendi kararlarınızın sonuçlarına katlanmalısınız.

"BAZILARI İNTİHAR EDEBİLİR"

Özellikle seçim öncesi ve sonrasında piyasalarda büyük bir volatilite bekliyoruz. Bu durum, sanal kumarhanelerin de büyük vurgunlar yapmasına neden olacak. Bu vurgunların sonucunda birçok kişi maddi olarak zarar görecek ve bazıları intihar edebilir.

Sanal kumarhaneler, piyasaları manipüle etmek için kampanyalar başlattılar ve pozisyonlarını ayarladılar. Böylece yatırımcıların kumar oynamalarına yol açarak büyük riskler almalarını sağladılar.

SON 2 HAFTAYA DİKKAT

Ancak, sonunda bu yatırımcılar, kurbanlar gibi piyasaların kontrolsüz bir şekilde hareket etmesine maruz kalacaklar. Seçim sonrasında borç batağına saplanan ve intihar eden insanlar göreceğiz. Bu durumda, düşmanlarınızın intikam alması kaçınılmaz olacak.

''ZARAR GÖREBİLİRSİNİZ''

Bu nedenle, yatırımcıların son iki haftada çok dikkatli olmaları ve büyük riskler almaktan kaçınmaları gerekiyor. Aksi takdirde, piyasalarda büyük kayıplar yaşayabilir ve sonunda zarar gören kişi siz olabilirsiniz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.