Alperen Şengün yine destan yazdı ‘NBA efsanesi olmayı kafaya koydu’

Alperen Şengün yine destan yazdı ‘NBA efsanesi olmayı kafaya koydu’
Bu gece NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, Memphis Grizzlies ile karşı karşıya geldi.

Bu gece, tüm dünyadaki en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, ile Memphis Grizzlies ile kozlarını paylaştı.

ggwkmu8wkaat57r.jpg

Memphis Grizzlies’in kendi evi olan FedEx Forum’da oynanan nefes kesen maç, milyonları ekranları başına kilitlerken binlerce kişiyi ise stada akın etmesine neden oldu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda da forma giyen ve NBA’de gösterdiği başarılı performansı ile gündemden düşmeyen, NBA efsanesi olma yolunda hızlar ilerleyen ve bizleri gururlandıran, Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi Memphis Grizzlies’e mağlup oldu.

Houston Rockets, dev karşılaşmadan 121’e 113’lük bir skor ile mağlup oldu. Temsilcimiz Alperen Şengün takımının kaybetmesine rağmen sahada devleşerek yine bütün ilgiyi üstüne çekmeyi başardı.

ekran-alintisi12.jpg

A Milli Basketbol oyuncumuz Alperen Şengün bu dev karşılaşmada, 19 sayı, 6 asist ve 5 ribaund ile sahada adeta devleşerek yine çok başarılı bir performans sergiledi.

PERİYOLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi13.jpg

ekran-alintisi14.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.