Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın çarptığı kayalıklar ortaya çıktı

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın çarptığı kayalıklar ortaya çıktı
Yunan adalarındaki tatilleri sırasında 24 Ağustos’ta kaza geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın kazası sonrası ilk görüntüleri ve çarptıkları kayalıklar ortaya çıktı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralanmıştı.

Kiraladıkları Latiko adlı yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatil yapan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarpmıştı. Tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Kazada çiftin çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali Sabancı ise yara almadan kurtulmuştu.

İLK GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

ekran-goruntusu-2023-08-31-124845.png

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Yunan adalarındaki tatilleri sırasında 24 Ağustos’ta kaza geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın kazası sonrası ilk görüntüleri ve çarptıkları kayalıklar ortaya çıktı.

Ileryoz Adası yakınlarında zodyak botun çarptığı kayalık ve kazanın hemen ardından çekilen görüntülere ortaya çıktı. Görüntülerde kayalıklara çarpan botun ağır hasar gördüğü dikkat çekiyor. Sağlık görevlileri de yaralılara müdahale ediyor. Yunan denizcilik kaynakları kazanın Zodyak botun GPS’siz seyir ettiği için kazanın meydana geldiğini belirtmişti. Kayalıkların açıktaki konumunun bu iddiayı doğrulaması da dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-08-31-124833.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.