Ali Koç bile şaştı kaldı bu işe! İstenmeyen adamdı Mönchengladbach talip oldu

Ali Koç bile şaştı kaldı bu işe! İstenmeyen adamdı Mönchengladbach talip oldu
Fenerbahçe'den Ausburg'a kiralık olarak gönderilen Alman golcü Mergim Berisha'ya Mönchengladbach talip oldu.

Jorge Jesus''un Fenerbahçe''de forma şansı vermediği Mergim Berisha transfer döneminin son günlerinde Almanya''nın yolunu tutmuştu. Augsburg''a 4 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralanan yetenekli oyuncu Alman devinde bulduğu forma şansını iyi kullanarak 10 maçta 3 gol 4 asist''e direkt katkıda bulunmuştu.

BERİSHA AUSBURG''DA KALACAK DERKEN...

Augsburg sezon sonunda opsiyonu kullanarak kadrosuna katmak istediği Mergim Berisha''ya sondakika''da bir yeni talip daha çıktı. Almanya''da kalmak isteyen ancak daha iddialı bir takımda forma giymek isteyen Yetenekli oyuncunun son talibi Mönchengladbach oldu.

Tarafların anlaşması halinde Mergim Berisha imza atmaya hazır. Transferde devre arasında ya da sezon sonunda somut gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

"FENERBAHÇE''DE MUTLU DEĞİLDİM"

"Bundesliga''da oynamak benim her zaman hayalimdi. Augsburg''a gelerek bunu gerçekleştirdim. Bunun için gururlu ve minnettarım. Fenerbahçe''de mutlu değildim. Ama Fenerbahçe''ye giderek kötü bir karar vermedim, bu adımımdan dolayı pişman olmadım. Çünkü orada da iyi deneyimler yaşadım. Yine de benim yapmak istediğim şey gayet açıktı."

BAYERN MÜNİH MAÇINA DAMGA VURMUŞTU

Bundesliga''nın 7''nci haftasında Augsburg, Bayern Münih''i ağırladı. Mergim Berisha bu karşılaşmaya ilk 11''de başladı. Tecrübeli futbolcu müsabakanın 31''inci dakikasında Joshua Kimmich''e yaptığı sert faul sonrası sarı kartla cezalandırıldı. Mergim Berisha, 59''uncu dakikada Bayern Münih ceza sahası içinde yaşanan karambolde sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.