Aleyna Tilki ölümden döndüm diyerek anlattı ‘Cüneyt Özdemir dayanamayıp kahkaha attı’

Aleyna Tilki ölümden döndüm diyerek anlattı ‘Cüneyt Özdemir dayanamayıp kahkaha attı’
Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir’in programında sektörde yaşadıklarını anlattı. Cüneyt Özdemir’in Aleyna Tilki’nin anlattıklarına dayanamayıp kahkaha attı.

Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş'ın programına konuk olan şarkıcı Aleyna Tilki, sektörde yaşadıklarını anlattı. Uzun zamandır işlerinin engellendiğini söyleyen şarkıcı sektörel bir baskı olduğunu bazı kişilerin sahne yapmasına engel olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir’in yılbaşı özel programında itiraf niteliğinde açıklamalar yapan Aleyna Tilki bu yıl sadece 5 konser verdiğini açıkladı.

659532cc58120c30bbe39dde.webp

“PRODÜKTÖRÜMÜ KASAP BIÇAĞIYLA İKİYE BÖLDÜLER”

Defalarca ölümden döndüğünü sahnede hiç kimsenin canını umursamadığını söyleyen Aleyna Tilki “beni bir çöp gibi ortaya attılar" dedi.

Cüneyt Özdemir’in programında konuşan Aleyna Tilki ölüm tehdidi aldığını belirtti. Konuştuğu için kendisine korku vermeye çalıştıklarını ifade eden Tilki, korkmuyorum diyerek şunları söyledi:

“Konserimde bomba da patladı, prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler, gözümün önünde bir tane adamın bacağı da koptu, sahneye bıçakla biri de atladı... Canımı ortaya atıp çıkardılar saatlerce uykusuz çalıştım"

Aleyna Tilki’nin şaşkınlık yaratan itiraflarının ardından dayanamayan Cüneyt Özdemir kahkaha atarak “Savaş muhabirliği yaptık bu kadar tehlike atlatmadık ya" dedi.

1040832475-0-0-1280-720-1920x0-80-0-0-794a9d6bcb0c94095811edc457a071b1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.