Alanya Üniversitesi öğretim görevlileri alacak

Alanya Üniversitesi öğretim görevlileri alacak
Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, Alanya Üniversitesi Rektörlüğü öğretim görevlileri alacağını bildirdi.

Metin Güreş / KAMU SON HABER 

Alanya Üniversitesi Rektörlüğü öğretim görevlisi ilanını, ''''Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi istihdam edilecektir.'''' diye duyurdu.

BAŞVURU NASIL GERÇEKLEŞECEK?

Ön değerlendirme ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde (www.alanyauniversity.edu.tr) yayınlanacak olup, aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 

Posta yolu ile müracaat eden adaylardan, başvuru dosyası müracaat tarihi sonuna kadar ulaşmayan ve eksik belgesi olan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Her aday başvuru şartlarını sağladığı sadece bir programa başvuru yapabilir. İdarenin uygun görmesi halinde ilanın her aşamasında ilan iptal edilebilir.

Müracaat edilen programın açılmasına Yükseköğretim Kurulu tarafından izin verilmez ise söz konusu kadrolara atama yapılamayacaktır.

SON BAŞVURU 23 MAYIS''TA

Duyuru Başlama Tarihi : 08.05.2023

Son Başvuru Tarihi : 23.05.2023

Ön Değerlendirme Tarihi : 24.05.2023

Sınav Giriş Tarihi : 26.05.2023

Sonuç Açıklama Tarihi : 29.05.2023

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.