Aksaray'da uyuşturucu operasyonu

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu
Aksaray’da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirine yönelik yaptıkları operasyon sonucunda şüpheliler kıskıvrak yakalandı.

Gerçekleştirilen operasyon, Aksaray merkez mülki sınırları içerisinde bulunan bir ikamette karşı yapıldı. Operasyonla ilgili elde edinilen bilgilere göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele (KOM) Şubesi, bir vatandaşın uyuşturucu ticareti yaptığına dair bilgi elde etti.

Ele geçen bu bilgi doğrultusunda harekete geçen Aksaray Cumhuriyet Başsavcılğı Jandarma KOM ekipleri, şahsın yaşadığı yeri sıkı takibe aldı. Teknik ve fiziksel olarak bir süre takip yapan jandarma ekipleri yeterli delil ve bulgular üzerine adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen S.G. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerinin evde yaptığı aramada 800 gram sentetik bonzai, 10 gram kubar esrar, 2 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısın ifadesinin alınmasının ardından cezaevine gönderildi.

aw136968-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.