AKP, DSP ve ANAP’tan istifa edip CHP'ye katıldılar

AKP, DSP ve ANAP’tan istifa edip CHP'ye katıldılar
AKP, DSP ve ANAP’tan istifa eden yaklaşık 150 kişi törenle CHP'ye katıldı. CHP Adalar’da 2023 yılının ilk 4 ayında yüzde 15 oranında üye artışı yaşandı.

DSP''den geçen hafta istifa eden Adalar Belediye Meclisi Üyesi Muzaffer Yıldırım ve önceki dönem AKP Adalar Gençlik Kolu Başkanı Muhammet Çiftçioğlu’nun da aralarında bulunduğu 150 kişi CHP''ye katıldı. 

CHP''ye katılan 150 kişiyi temsilen aralarında DSP Belediye Meclisi üyeliğinden geçen hafta istifa eden Muzaffer Yıldırım, Anavatan Partisi önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Çolak, DSP önceki dönem meclis üyesi ve İlçe Başkanı Müslüm Şahin, önceki dönem AKP Adalar Gençlik Kolu Başkanı Muhammed Çiftçioğlu’nun da bulunduğu 150 kişiye rozetlerini Canan Kaftancıoğlu,taktı.

Yeni katılımlarla, 13 bin 353 seçmeni bulunan Adalar ilçesinde seçmenin yaklaşık yüzde 12’si CHP üyesi oldu.

Kaftancıoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Bugün üzümün sapı, çöpü demeden, kişisel ve siyasal duygularınız, düşüncelerinizle depremzede vatandaşımıza ve milyonlarca kardeşimize bir kez daha bunları yaşamaması için iktidardaki kötülüğü göndermenin sorumluluğuyla, hep beraber uykusuz gecelerde, günlerde çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. (ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.