Akıllara durgunluk veren cinayette sanığın yargılanmasına devam edildi

Akıllara durgunluk veren cinayette sanığın yargılanmasına devam edildi
Beylikdüzü’nde eşini 38 defa bıçaklayıp ardından boğazını kesen, uyuyan baldızını ise 22 defa bıçaklayarak öldüren Ferhat Boduroğlu ve ona yardım ettiği iddia edilen arkadaşının yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada savunma yapan Ferhat Boduroğlu “Benim hiç kimseyi öldürme gibi bir niyetim yoktu” dedi.


Beylikdüzü'nde 17 Eylül 2022’de meydana gelen olayda, Ferhat Boduroğlu (30), boşanma aşamasında olduğu Vildan Boduroğlu’nu (23) evlerinde 38 kez bıçaklayıp boğazını kestikten sonra üst katta uyuyan ve eşinin kendisinden ayrılmasından sorumlu tuttuğu 18 yaşındaki baldızı Fatma Zehra Koyun’u da 22 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Boduroğlu, eşini ve baldızını öldürdükten sonra fotoğraflarını çekerek eşinin ailesine yollamıştı. Sanık Boduroğlu cinayetten sonra kızıyla bir fotoğrafını ise sosyal medya hesabından “Kızımla son foto geldik be kızım” notuyla paylaşmıştı.


Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Ferhat Boduroğlu ile taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya maktul kız kardeşlerin babası Mustafa Koyun da katıldı.


Duruşmada mahkeme başkanı dava dosyasına Adli Tıp Kurumu raporunun ulaştığını belirtti. Hazırlanan raporda maktul Fatma Zehra Koyun’un tırnak içinde sanık Arif Türkan’ın DNA’sının bulunduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.