Akaryakıtta tabela yine değişti: Hem benzin hem motorin!

Akaryakıtta tabela yine değişti: Hem benzin hem motorin!
Rusya - Ukrayna savaşıyla beraberinde her geçen gün değişen benzin ve mazot fiyatı başta olmak üzere akaryakıt pompa fiyatları, brent petrol ile dalgalı seyrini sürdürüyor. Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıta yeni indirim geldi. İşte il il akaryakıt fiyatları…

Üst üste gelen zam ve indirim ardından akaryakıta çiftte indirim geldi. Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında bugünden itibaren geçerli olmak üzere pompalara yansıyacak

Motorin fiyatları ve benzin fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Brent petroldeki dalgalı seyir devam ederken akaryakıt fiyatları araştırılıyor. Son olarak geçen hafta zam gelen akaryakıta bu gece indirim yapıldı. 

Akaryakıt Fiyatları Neye Göre Belirlenir | Burgan Bank
ÇİFTE İNDİRİM
Bu gece hem motorin hem de benzin için tabela yeniden değişti. Aralık ayı içinde benzine toplamda 1,67 TL indirim yapılmıştı. Güncel fiyatı 18,51 TL olan benzinin litresine bu gece 61 kuruş indirim geldi.

GÜNCEL RAKAMLAR
Geçen hafta yapılan 1,7 TL’lik zammın ardından litresi 22,80 TL’ye çıkan motorin ise 77 kuruş geriledi. Böylece son indirimin ardından benzin litre fiyatı 17,92’ye, motorin ise 22,03 TL’ye geriledi.

Akaryakıt zamları gündemde… “20,23 hedefi” - Güncel - ODATV

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (20 ARALIK 2022 SALI)
İZMİR
Motorin fiyatı: 22,30 TL
Benzin fiyatı: 18,12 TL

İSTANBUL
Motorin fiyatı: 22,03 TL
Benzin fiyatı: 17,92 TL

ANKARA
Motorin fiyatı: 22,22 TL
Benzin fiyatı: 18,13 TL

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.