Akaryakıt alacaklara duyurulur!

Akaryakıt alacaklara duyurulur!
ING Bank internet sitesi üzerinden akaryakıt ve otogaz harcamalarına özel 100 TL net indirim kampanyasını duyurdu.

ING Bank internet sitesi üzerinde akaryakıt kampanyasını duyurdu. Buna göre ING Kredi Kart'ınız ile 16 Mayıs tarihi ile 30 Haziran tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında farklı günlerde 4 kez 400 TL harcama yaparak 100 TL indirim kazanabilirsiniz.

4616'ya SMS göndermek yeterli. TEB akaryakıt harcamalarında 110 TL indirim yapıyor.

Son zamanlarda dolar kurunda ve Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatları da sürekli güncelleniyor. Gelen indirimler ve zamlar ile birlikte akaryakıt alımı yaparken zorlanan araç sahipleri akaryakıt alışverişlerinde indirim haberlerini araştırıyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanya 16 Mayıs tarihi ile 30 Haziran tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında geçerlidir. Farklı günlerde 4 defa 400 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde 100 TL net indirim yapılacaktır.

Harcamaların her biri farklı günlerde yapılmak zorundadır. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ve otogaz harcamalarının yalnızca biri kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyaya dahil olan kartlar ise şunlardır;

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart

100 TL indirim ise 7 Temmuz tarihinde kartlara yansıyacaktır. Kampanya müşteri bazında olduğu için en fazla 100 TL indirim kazanma fırsatı bulunmaktadır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya katılım sağlamak için harcama yapmadan hemen önce SHELL yazarak 2205'e gönderdiğiniz zaman 100 TL indirimi kazanma hakkına sahip olacaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.