AK Parti'nin provakatif afişine CHP'den suç duyurusu!

AK Parti'nin provakatif afişine CHP'den suç duyurusu!
AK Parti Nazilli Gençlik Kolları binasına asılan afişe terörle ilişkilendirildiği gerekçesiyle CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi olan Süleyman Bülbül, Aydın Nazilli Gençlik Kolları''nın binasına Millet İttifakı partilerinin terörle ilişkilendirildiği afişiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Aydın Nazilli''de AK Parti''nin astığı afiş nedeniyle CHP suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir binaya tepki çeken bir afiş astı. Afişte Millet İttifakı''nın yuvarlak bir masa etrafında toplanmasının karikatürize edilmiş görüntüsünde; silah ''görseli'' ile terör ilişkilendirmesi yapıldı.

CHP''DEN AK PARTİ''YE SUÇ DUYURUSU

Bunun üzerine CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül afişin asıldığı alana giderek açıklama yaptı.

Bülbül açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın Aydın Nazilli''de yapacağı miting öncesi her seçim sürecinde olduğu gibi provokasyon dolu bir olay yaşandı. AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa''yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz. Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir” ifadelerine yer verdi.

CHP’li Bülbül, ayrıca afişle ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.