AK Parti saflarında soğan kavgası

AK Parti saflarında soğan kavgası
AK Partiye yakınlığı ile bilinen  Sosyal Medya Uzmanı Abdurrahman Uzun, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u soğan fiyatı yüzünden hedef aldı.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER 

Son aylarda yüksek fiyatıyla gündemden düşmeyen soğan tartışması devam ediyor. 30 TL''yi aşan fiyatıyla vatandaşın cebini yakan soğan fiyatı seçim öncesi propaganda haline geldi. 
 
Soğanın cep yakan fiyatına tepki ise AK Partiye yakınlığı ile bilinen Sosyal Medya Uzmanı Apdurrahman Uzman''dan geldi. Uzman, Ticaret Bakanı Mehmet Muş''un fiyatları konrol edemediğini söyledi. Uzman "Bu Ticaret Bakanı nerede?" diyerek Muş''a çapsız ifadesini kullandı. 

Sosyal medyada en çok paylaşımlar arasına giren bu çıkış, AK Parti''nin iç savaşta olduğu yorumlarının gelmesine neden oldu. Abdurrahman Uzun çektiği videoda Ticaret Bakanı Muş''a şu şekilde yüklendi:  

"Bu Ticaret Bakanı nerede? Bu ticaret bakanlığının elemanları nerede? Bu kadar mı çapsızlık olur? Şu anda bu ülkenin Ticaret Bakanı yollara düşecek; İHA''larla, SİHA''larla, ayağında çizmeler, üstünde montu, gözlüğünü takacak, gerekirse dedektif gibi ortalıkta gezecek. Bu soğan operasyonunu kim yapıyorsa onları yakalayacak. Bu ülkede ticaret üzerinden senin hükümetine, senin cumhurbaşkanına operasyon çekiliyor. Sen neredesin ağa? Tweet üzerinden bir şeyler yazıyor bize. Oldun Jeremy Rifkin. Uzaktan online bağlanıyor bize. Abi insene. Bir tane soğanı çöpe atan adamın tarlasına devlet olarak el koysana. Abi çöksene mevzuya"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.