Ahşaptaki lekeleri anında yok ediyor 'Bu yöntemlerle yeni gibi olacak'

Ahşaptaki lekeleri anında yok ediyor 'Bu yöntemlerle yeni gibi olacak'
Ahşap eşyalardaki lekelerin tamamen temizlenmesi için bazı yöntemler bulunuyor.

Mobilyalarda oluşan sıcak çay ve kahve bardak izleri kötü bir görünüme sebep oluyor. Evde bulunan doğal malzemeler mobilyalarınızın üzerindeki lekeleri geçirecek ve eşyalarınızı yeni alınmış gibi gösterecek.

ŞEKERSİZ ÇAYLA SİLME

Evde kendiniz ahşap yüzeylerdeki lekeyi ortadan kaldırmak istediğinizde bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Yöntemlerin en başında sıcak olmayan şekersiz çayla silme işlemi yapılmalıdır. Bu işlem sırasında yumuşak dokulu bir bez kullanılması ahşabın çizilmemesi için önemlidir. Eğer leke çok derinde değilse basit birkaç hareket sonrasında ahşabın üzerindeki lekenin gittiğini göreceksiniz.

Şekerli, Şekersiz Çay İçmek Kilo Aldırır Mı? - Nefis Yemek Tarifleri

TUZLA SİLME

Tuz Gerçeği - Dr. Ümit Aktaş

Evde yapabileceğiniz yöntemlerden birisi de tuzdur. Eğer leke temizlenmesi zor ise pamuk üzerine tuz ve sıvı yağ dökerek silin. Leke kaybolana kadar ovalamanız yeterli olacaktır.

ÜTÜ VE HAVLU İKİLİSİ

İlk günkü gibi! Ütünüzün tabanındaki tüm lekeleri temizleyen yöntem -

Mobilyanızın üzerindeki bu lekeyi çıkarmak için ihtiyacınız olan şeyler ütü ve havlu. Yapmanız gereken şey ise çok basit. Havluyu lekeli bölgenin üstüne getirin. Sıcak ütüyü havlunun üzerinde bir müddet gezdirin. Ardından mobilyanızın üzerindeki bardak lekenizin kaybolduğunu göreceksiniz.

Ahşap mobilyaların yüzeyindeki lekeleri temizlemek için diğer yöntemlerden birisi de su, sirke birkaç damla yağ. Su, sirke ve birkaç damla yağın karışımından oluşan bir sıvı hazırlayın. Bu karışımı kullanarak ahşap yüzeydeki lekeleri kolayca temizleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.