Ahmet Çakar canlı yayında çılgına döndü ‘Stüdyoyu bir anda terk etti’

Ahmet Çakar canlı yayında çılgına döndü ‘Stüdyoyu bir anda terk etti’
Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve Galatasaray'la canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Canlı yayın sırasında yaşanan gerilimden sonra Ahmet Çakar sinirlerine hakim olamayarak stüdyoyu terk etti.

Eski hakem ve ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, dün akşam Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe yöneticilerinden Selahattin Baki'nin Pendikspor maçından sonra yaptığı konuşmayı değerlendiren Ahmet Çakar, “Selahattin Baki, yaptığı açıklamalarla Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yönetecek hakemleri manipüle etmiştir. Üstelik maç Pendikspor'dan alınıp Fenerbahçe'ye verilmiştir. İlk yarının sonuna da gerekli uzatma dakikası eklendi, söylediği gibi kendilerine karşı anormallik yaşanmadı" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Ahmet Çakar, “Aynısını 1.5 yıl önce 'Ligi bitirtmeyiz' diyen Erden Timur'a da söylemiştim. Artık bu dakikadan sonra Fenerbahçe sportif centilmenlikten bahsedemez.

Geçen hafta Okan Buruk ne dedi? 'Türk hakemlerinden memnunum.' dedi. Şimdi kendisine soruyorum, hala memnun musun? Eminim bu söylediklerinden pişman olmuştur.” İfadelerini kullandı.

Canlı yayında ardı ardına yaptığı sert açıklamalara devam eden Ahmet Çakar’ın sözü kesilince çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan çakar stüdyoyu terk etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.