Ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü

Ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü
İzmit'te Mert Pala (22) isimli genç, ağabeyi Murat Pala (45) ile evde içki içerken aralarında çıkan bir tartışma sonucunda ağabeyini boğazından bıçaklayarak hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Gece saatlerinde İzmit ilçesi Erenler Mahallesi Tunalı Sokak'taki bir evde meydana gelen olayda, kardeşler arasındaki tartışmanın nasıl başladığı henüz netlik kazanmış değil. Ancak tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü ve bu kavgada Mert Pala'nın ağabeyini boğazından bıçakladığı biliniyor.

Olayın ardından Mert Pala'nın ihbarı üzerine polis ve acil sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ancak ne yazık ki, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Murat Pala'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Murat Pala'nın cansız bedeni ise Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şüpheli Mert Pala'nın polis tarafından gözaltına alınmasının ardından yapılan sorgusunda, ağabeyiyle aralarında sık sık yaşanan kavgalardan bahsettiği ve o gece yaşanan tartışmada kontrolünü kaybederek bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.