Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı
Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Göcek Binlik Koyu'nda demirli teknede dudak dudağa görüntülendiği iddia edildi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Dizide uyumları çok beğenilen ve birbirine yakıştırılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in beraber olduğu haberleri sık sık gündem olsa da ünlü oyuncular her fırsatta arkadaş olduklarını dile getiriyordu.

Dizinin sezon finali yapmasının ardından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir soluğu tatilde aldı. Dalaman Havalimanı'nda ayrı ayrı görüntülenen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in aşkı belgelendi.

aaaa.gif

TEKNEDE DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

2. Sayfa'nın haberine göre güzelliği ile beğeni toplayan Saraçoğlu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Demir’in Mavi Tur’a çıktığı konuşuluyor. 2.Sayfa ayrıca magazin gündemine bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Gazeteci Umut Ünver’in, ünlü çifti teknede dudak dudağa görüntülediğini ancak fotoğrafın henüz yayınlanmadığını duyurdu.

İşte 2.Sayfa'nın o paylaşımı:

"Aralarında aşk var mı yok mu, yoksa sadece kankalar mı? Herkesin merak ettiği bu sorular nihayet yanıt buldu. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in dizi aşkı gerçek oldu. Çift Göcek Binlik Koyu'na demirli teknede Umut Ünver tarafından dudak dudağa görüntülendi. Ancak fotoğraflar bugün yayınlanmadı. Şimdilik bu kadar detay yeter"

paylasim.gif

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.