Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bu kez fena yakalandı! Kim kimi aldattı?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bu kez fena yakalandı! Kim kimi aldattı?
Yalı Çapkını aşıkları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa! Kim kimi aldattı? Sosyal medya ikiye bölündü...

Ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'ın aylardır inkar ettiği aşkı gerçek çıktı. "Yalı Çapkını" dizisinde iki sevgiliyi canlandıran çiftin dizi aşkı gerçek oldu. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere yakalandı. O anlar magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Taze aşıkların öpüşürken çekilen görüntülerine yorum yağdı. Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra 'yakın arkadaşım' dediği Mert Ramazan Demir'e kaptıran güzel oyuncu, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Aynı zamanda ayrılmadan önce şimdiki sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'e attığı bakışla Mert Yazıcıoğlu'nu suçlu bulanlar da azımsanamayacak kadar fazla.

Sosyal medya bu gelişmeler ile ikiye bölünmüş durumda. "Kim kimi aldattı?" sorusuna ise ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

O isimlerin başında Demet Akalın ve Aynur Aydın geldi. Ünlü isimler görüntüleri görünce yorum yapmaktan kendilerini alamadılar.

AŞK BELGELENDİ

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatilde görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan aşıklar, Göcek'e demir attı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu.

O karelere Mert Yazıcıoğlu'nun ne diyeceği ise merak konusu olurken ünlü birçok isim de sürpriz aşkın karelerini yorumladı.

DEMET AKALIN YORUM

Güzel popçu Aynur Aydın, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in denizde öpüştüğü, aşklarının resmileştiği karelere şu sözleri yazdı:

liulohuluhglu.jpg

"En son Behlül & Bihter öpüştüğünde bu kadar rahatlamıştım" yorumunu yaptı. Demet Akalın ise sanki bu anı beklercesine "Ayy çok şükür" yorumunu yaptı.

Bu görüntülerle gündem olan ikilinin bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in dizi setindeki samimi anları da öpüşme görüntüleri kadar konuşuldu.

Öte yandan birçok kullanıcı ikiliye tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.